A Lángoló Gitárok által elindított, a Bëlga búcsúkoncertjéről szóló hírt pillanatok alatt átvette rengeteg orgánum, köztük a quart.hu és a hvg.hu is. Ráadásul mind úgy vette át, hogy a zenekar „feloszlik”.

Márpedig, ha jobban elolvassuk a hírt, szembetűnőnek kellene lennie, hogy kétértelműen fogalmazták meg az információkat, arról nem beszélve, hogy több elképesztő marhaság is található a cikkben. Bauxit és a salsa-projektje? Titusz elvonón? Ki tudta ezeket komolyan venni? A bëlgások mindig is hülyére vettek mindenkit, valószínűleg ez esetben is a bolondját járatják mindenkivel, bár ez csak a hétfői „búcsúkoncerten” fog biztosan kiderülni.

Arra a kérdésre, hogy miként tudtak ennyire megvezetni mindenkit, az a kézenfekvő válasz, hogy valójában időszerű lenne a zenekar feloszlása, hiszen már régóta nem tudtak letenni az asztalra semmi értékelhetőt. A másik válasz, hogy mivel sokan rühellik őket, titkos vágyukat vélték megvalósulni látni, és még ha voltak is kétségeik, inkább arra hajlottak, amire vágytak, és a Bëlga feloszlására tették a voksukat.

Bëlga – Az a baj

Az a baj, hogy kevés a gondolkodó ember, és még mindig sokan fenntartások nélkül kezelik a média által közölt híreket. És erről nem a Bëlga tehet, ők csak okosan kihasználják az őket kihasználókat…

innen indult:
http://langologitarok.blog.hu/2011/08/29/b_lga_bucsukoncert_a_zold_pardonban

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>