A február 26-án elhunyt üstdobos, Balatoni „Boli” Endre búcsúztatására zenésztársai 2012. március 27-én 18 órától, a budapesti Dürer Kertben tartanak jótékonysági koncertet és megemlékezést. Az est teljes bevételét a zenész Édesanyjának ajánlják fel, hogy a rá nehezedő terhek közül legalább az anyagiakat levegyék a válláról.
Íme, a hivatalos sajtóközlemény:

“Balatoni Boli február 26-án Indonéziában, Szumátra szigetén hunyt el súlyos mérgezés következtében.  A hír mindenkit megrázott: Boli dobosként és üstdobosként zenélt a Marina Revue, a Commando, a T-34, a Vágtázó Halottkémek (később Vágtázó Életerő), a Narco Polo, a Magura, a Cantara és a Világfa zenekarokban. Sokan érezzük tehát magunkénak a gyászt, így egymástól függetlenül, de mindannyian arra jutottunk, hogy egy közös zenélés keretein belül búcsúznánk el barátunktól, ezzel egyben segítve az Édesanyját, akire a költségek hárulnak Boli földi maradványainak hazaszállítása kapcsán. A Dürer Kert tulajdonosa felajánlotta a szórakozóhelyet a rendezvény lebonyolításához, minden segítséget, támogatást megadva.

Az est folyamán a megemlékező műsorban fellépnek majd, barátai, egykori zenésztársai a már említett zenekarokból:
Korai Öröm: Szabó Kristóf és a Korai Ütősök,
Narco Polo: Herczeg Flóra, Lukács Tímea, Ötvös Viktória, Polgár Lilla, Tóth Györgyi, Bóta Pál, Dudás Keszi Zsolt, Gáspár „Mica” Márk, Halmos András, Koós Balázs, Okos Tibor, Toporniczki „Topi” Tamás, Varga Laró István,
VHK: Szónusz, Molnár Lujó (Cantara),
Világfa: Szedő Szilvia, Dudás „Keszi” Zsolt, Koós Balázs.

Tervezünk adománygyűjtést, képaukciót (S. Varga Ilona képeiből), felolvasást, vetítést, közös zenélést és a szünetekben Boli kedvenc zenéit lehet majd hallgatni. Várunk szeretettel mindenkit, aki így szeretne megemlékezni a zenészről, a barátról, és egyben adományával hozzájárul a család megsegítéséhez.

A támogatói belépő ajánlottan 1000 Ft, de természetesen igazodunk mindenkinek az anyagi lehetőségeihez,  hiszen elsősorban megemlékezünk. Minden szervező és fellépő a család segítségét szolgálja.

Forrás: iriezion.hu

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>