Van jó néhány rocksztár, aki bárkit megkaphat: szaftos grupik minden mennyiségben… Na jó, de mit kezdjen egy rajongó, aki ezt nem vállalja be, sőt, az alávetett szerepet is megfordítaná, de azért mégiscsak szeretné, ha Matt Bellamy a babája lenne. Berendezi a saját babaházát! Hölgyeim és uraim, íme a World famous doll house!Sheryltől, aki bizonyára maga is egy spanyol szépség.

Muse-babák

A nők, éttermek, olcsó kütyük, licensztörvények, a jó árú művészeti cuccok és a gombák mellett Matt más kulturális különbséget is megkedvelt Japánban: az öltözködést. Általában kisebbre és csinosabbra szabott fazonjuk miatt Matt bevásárolt ruhákból, akárhányszor csak ott járt, inkább, minthogy a lányruhákat kelljen megvennie Angliában.
A kilencvenes évek közepének mosdatlan grunge-os kinézete és a Showbiz áruházban elveszett kisfiús sikkje már rég a múlté volt, helyette inkább egyre élesebben mutatkozott meg a városiasabb kinézet. Monokróm színek. Egyértelmű vonalvezetés. Feszesebb. Élesebb. Semmi drasztikus, de még mindig jóval stílusosabb, mint a szabászati lehetetlenségek, amiket a 90-es évek elején láttam.
(131. o. Ben Myers: Muse – Az Univerzum lüktetése)

A keményebbeknek (?) ott van a HIM:

HIM-baba

Kurt Cobain baba

Vagy egy kis bájos nekrofíliával Kurt Cobain:

Sajna, úgy tűnik, Dave Grohl nem az esete…

Mi mást is mondhatnánk:
Nagyon baba!!!

Címkék:
 

Eddig 2 hozzászólás

  1. korne1 szerint:

    ebből milyen király mesefilm lehetne, ilyen 3D-s.

  2. pot szerint:

    vagy valamilyen eksön rajzfilm

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>