A Hangzorro végig tudósított a Bohemian Betyars turnéjáról, és ezennel elérkeztünk a kaland végéhez, Krakkóhoz. Félő volt, hogy hőseink ugyanúgy járnak majd, mint Prágában, de szomorú lett volna, ha így ér véget Európa bohemizálása. Intellektuális szkander a lengyel rendőrökkel!

Huszonötödik napunkon utazunk hazafelé, a Rolandból Andrew Bird szól, mindenki alszik, kivéve Fehért aki talán az utolsó Club Matéval a kezében szeli át a Magas Tátrát. Most kezd bennünk tudatosulni, hogy nincs több megálló, nincs több tér, amit betörhetnénk sem turista akit lehúzhatnánk, vagy lezúzhatnánk. Utolsó Cé Zakopane mellett, aztán irány Budapest.
Két nappal korábban úgy érkeztünk meg Krakkóba, hogy tudtuk, nem lehet játszani csak helyi lakosoknak mégis valahol éreztük, hogy nem lehet a szymbarki befalazott ablakú mínusz két csillagos “szállással” lezárni ezt a turnét. Valahogy át kell verni a helyi rendőrséget. Az első session után meg is jelentek a kékek ahogy illik, “hol az engedély?” – kérdezték. Szakavatottan adtuk be a sztorit: kaptunk egy e-mailt, hogy csak 3 hónapra lehet engedélyt kérni, és 2 napra csak helyben lehet intézni. Horogra akadtak a fiúk, nem volt más dolgunk, mint kinyomtatni egy levelet egy kamu lengyel embertől kamu szöveggel és miénk lett a tér! Másnap, utolsó koncert: dupla Mate, dupla tempo, dupla élvezet!
Speedes fiatalok, Jokerarcú punkok, egy ördög által megszállt cigányasszony, egy szerelmes hetvenes, és Jack Herrer segített minket a tökéletes káosz megteremtésében, nincs faster-slower, nincs kontroll, csak 100% örömzene, és mindennek a csúcspontja az a tudat, hogy most ennek minden percét ki kell élvezni, mert megpillantottuk a végét de még nem akartuk felfogni.

Bohemian Betyars – 23. nap Krakkó – 25. nap Budapest

Önerőből felvertük Európát és ez az út amelynek a küszöbét átléptük, már többé el nem enged minket, csak bírjuk féken tartani a lábunkat.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>