Ami nem csoda, hiszen nagyon nagy koncert volt (jól is szólt, akárki megírhatja), de nem a minősége miatt írnak róla, hanem a kerekesszékes bodysurfölő srác miatt.

Az nme.com nem megy bele, hogy akkor most nulladik, vagy mínusz hányadik, hanem simán csak annyit, hogy a Skrillex a harmadik napon volt (igazuk is van, nem kell ezt ennyire elbonyolítani).

Josh szerint (amivel könnyű egyetérteni) a srác a “the baddest motherfucker out there” – nem kell ezt lefordítani szerintem. A cikk megemlékezik, hogy a No One Knows kiállása alatt beszúrta, hogy “mennyire kibaszottul szép itt”.

És igen. A koncert alapján, és a jelenet alapján, nyugodtan vihetik jó hírét a Szigetnek. Aki szerint ugyanis a Voltos koncert olyan semmilyen volt, meg természetesen rövid – de egy jó koncert alapvető ismérve az, hogy rövidnek érezzük -, az most megnyugodhatott. Hihetetlen jó formában volt a koncerten a Queens Of The Stone Age. feszes volt a koncert, csak és kizárólag örömzenélés látszódott rajtuk. A Mars Volta dobosa is csak pörgetett.

Hatalmas elvárásokkal érkeztek még a fanyalgók is erre a koncertre, de aki savanyú maradt, azt semmilyen más egyéb koncert sem dobhatta volna fel. Josh Homme maga a félisten hús-bőr szobra, és ebben az a jó, hogy férfiként is simán ki lehet mondani.

We all wanna make it with..

chu

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>