A nyár a végéhez közeledik, de még ellenáll az ősznek, a fesztiválszezon véget ért, de még ellenállsz a szürke hétköznapoknak? Antipop megmondja, mivel töltsd az estéidet!

Szeptember 18. vasárnap: Ne aludj be a családi ebéd utána TV előtt Lindára, hanem lázadj, állj ellen, és mindeközben érezd jól magad a Műegyetem rakparton, ahol 17 órai kezdettel egy ingyenes minifesztivállal tüntetnek a Zöld Pardon bezárása ellen olyan neves zenekarok, mint a Kiscsillag, Csík Zenekar, Vad Fruttik, Subscribe, Quimby, 30Y, Pál Utcai Fiúk, Irie Maffia Sound System, és maga Ganxsta Döglégy Zolee is. Ha lefutottad a tiszteletkört, de valami keményebbre vágysz, akkor pedig irány a Dürer Kert, ahol a külföldi fellépők sorát az Ausztráliából származó HANDS LIKE HOUSES nyitja majd sok-sok elektronikával megspékelt dalaival! Utánuk következik az olasz HOPES DIE LAST screamo/post hardcore zenekar, akik idén nyáron készítettek egy érdekes átiratot KatyPerry – Firework dalához, aminek mondjuknem sok köze van az eredetihez.
HOPES DIE LAST – Firework [Katy Perry Cover] // Budapest @ 2011.09.18.
Utánuk a THE ELIJAH lép színpadra, akik „lassabb” és „súlyosabb” dalokkal döngölnek majd a földbe, ha erre vágysz. Belépő: elővételben 2.300 Ft, a helyszínen 2.800 Ft.

Szeptember 19. hétfő: Hétfő-undorod van? Itt a tökéletes ellenszer! Az Instant szarkasztikus „Hurrá Hétfő” elnevezésű programjának keretében 21 órakor Kanada Káosz pakolja a lemezeket, hogy mindenki megfelelően felspannolt állapotban várja a 22 órakor színpadra lépő BEAT DISt. A Hangzorro már annyit foglalkozott az utóbbi időben a Beat Dis-szel, hogy most itt nem is részleteznénk, miért kihagyhatatlan ez a fellépés. Belépő nincs.
Beat Dis – Foul Play

Szeptember 20. kedd: Az óbudai Kobuci Kertben 20 órai kezdettel fellépnek az idei Sziget fesztivál felfedezettjei, a BOHEMIAN BETYARS! A mindössze 600 forintos belépőért cserébe egy mini-Gogol Bordello koncert közepén találhatod magad, és ha nem vigyázol, könnyen arra eszmélhetsz, hogy kancsónyi borokat locsolsz szanaszéjjel az asztalokon táncolva…
Bohemian Betyars – Megjöttek a fiúk

Szeptember 21. szerda: A körúton, a jó öreg Hunnia Art Bisztróban a Vodku ingyenes CSEH TAMÁS ESTet tart majd, és visszaránt minket a hetvenes-nyolcvanas évekbe, azokba az évtizedekbe, amelyek legjobb lenyomatát Bereményi Géza dalszövegeiben és Cseh Tamás előadásmódjában találhatjuk meg a mai napig.
Amikor Desiré megérkezett Budapestre (Vodku)

Szeptember 22. csütörtök: A Dürer Kertben egy különleges New Beat – Indie Estre kerül majd sor: a bemelegítés feladatát a hazai indie-szcéna új üdvöskéje, a Grand MexicanWarlock vállalta magára, majd a szegény ember szupergrupja után maga KEITH CAPUTO lép színpadra. A Life of Agony énekesét már csak azért is érdemes megtekinteni, mert húsz év kőkemény metalkodás után Keith úgy döntött, hogy mostantól nő lesz. Ezt látni kell élőben, addig nem hisszük el. Bár itt már sejthető valami…:
Keith Caputo – Got Monsters Official Music Video – Directed by .NK.

Szeptember 23. péntek: Az A38 mindig is híres volt az igényes, nyitott és izgalmas koncertjeiről. Ezen az estén ezer forintért cserébe a nagybetűs Zene születésének lehetünk szemtanúi a színpadon, ugyanis a RANDOM TRIP lép majd fel, akik jazzes rögtönzéseiket a freestyle annyira nem is távol álló világával mixelik össze. A funky, soulos, hip-hopos örömzenélésben és az improvizatív zeneteremtésben a partnereik Peter Legat, Harcsa Verinika és Barabás Lőrinc lesznek.
random trip 2011.07.19._2

Szeptember 24. szombat: A szombat estéken mindig iszonyúan kell koncentrálni, hogy az ember nehogy felkeveredjen a Corvintetőre. Nos, ez a törekvés jövő hét szombaton eleve kudarcra van ítélve, úgyhogy a fehér zászlót magasan lengetve, nyugodtan a Blaha felé vehetjük az irányt, mert az urbán-pszichedelikus COLORSTAR lép majd fel, utána pedig Palotai rakosgatja a lemezeket végelgyengülésig. Mindezt egy ezresért abszolválhatod cakkumpakk.
colorStar – Roam the Land
 

 

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>