Az természetes, hogy Ausztrália három legnagyobb varosában – Sydney, Melbourne, Brisbane – olyan nevek koncerteznek, mint a My Chemical Romance vagy az Arctic Monkeys, de a kisvárosok is tartogatnak meglepetéseket.

Nyilván senkiben se merült fel a kérdés, hogy mi lehet Eminem eredeti bandájával, az utánfutóvá degradálódott D12-vel, egy ausztrál kisvarosban azonban erre mégis választ kaptam.

Az 1996-ban alakult hiphop csapat eddig két albumot tett le az asztalra (Devil`s Night – 2001; D12 World – 2004), cserébe két D12-tag életével fizettek az ördögnek (Proof es Bugz). A csapásokat Eminem próbálta kompenzálni, nem kevés rivaldafényt biztosítva nekik, de a harmadik album csak nem akar összeállni.

Nincs mit tenni, marad a haknizás… Legalábbis a mellékelt plakátnak erősen hakni szaga van, főleg, hogy még ausztrál kisvaros, Townsville Kultiplex-jellegű klubjának a plakátjáról se hiányozhat a megjegyzés, hogy Eminem haverjairól van szó.

Nagy volt a kísértés, de végül mégsem dobtunk ki egy marék dollárt az ablakon, csak hogy megnézzük ezt a kutyaütő bandát égetni magát pár ember előtt a Bullys klubban.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>