A vállaltan szenzációhajhász cikkcím mögött az áll, hogy Mike McCready (Pearl Jam) tagja annak az együttesnek, mely a filmzenét játssza Aniston új filmjéhez. Az album 5-én jön ki, a film pedig a Horrible Bosses, amelyben azért ott van még Kevin Spacey meg Colin Farrell is.A film a magyar keresztségben a Förtelmes főnökök címet kapta (biztosan a Köcsög főnökök merült fel először). És arról szól, hogy három fiatal hogyan akarja kinyírni a főnökét. De nem thriller ám ez, hanem igazi fekete komédia.

A zeneszerző Christopher Lennertznek az az ötlete támadt, hogy összecsődít magának egy allstart. Mike mellett többnyire Money Mark hallható, aki a Beastie Boysszal bukkan elő leggyakrabban. Még nevek: Chris Chaney (legutóbb: Slash és Jane’s Addiction, de Alanis mellett alapozta meg magát); Stefan Lessard (Dave Matthews Band); Matt Chamberlain (Tori Amos); Victor Indrizzo (éppen szintén Alanis, de QOTSA-tól Shakiráig mindenki megvolt neki); Davey Chedwiggen (Macy Gray)…..

Biztos érdekes, mi?

Köcsög főnökök ajánlója

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>