Készül az új Angertea-album, Mihály Gergely az év végére ígéri az új lemezt, de addig is íme egy, az Angertea-től teljesen független anyag, a Black Tape Store EP-je, ahol Mihály Gergő és Kaczkó György elszállósabb, kicsit rockos, de főleg elektronikusabb zenét játszanak.

Az ötletgazda szerint ez a projekt teljesen más energiákat mozgat meg, de a lényeg a zene, nem pedig aki mögötte van, ezért is az álarc! De hogy miként is jött az isteni szikra, arról is inkább meséljen maga Mihály Gergő:

“2014 őszén volt egy elég csúnya törés az életemben, és emiatt sokszor támaszkodtam a haverokra, sokat jártunk együtt kocsmázni és csajozni. Egy régi barátommal, Kaczkó Gyurkával egy ilyen körúton jutott eszünkbe, hogy ezt a nagy szomorúságot valahogy meg kellene örökíteni, zenébe kellene ágyazni. Gyurka számítógépe évek óta teli van a saját szerzeményeivel, csak épp megfelelő énekest nem talált hozzájuk. Olyan húsz dalból választottam ki a Missinget és a Strike-ot, amikhez úgy gondoltam, hogy hozzá tudom tenni önmagam, a Gone-t pedig egy saját gitárriffemből alakítottunk ki ketten. A szövegeket és az énektémákat én követtem el. Ez a zene teljesen más, mint az Angertea. Totál más energiákat mozgat meg, máshogy is éneklek, sőt a szövegek is sokkal egyszerűbbek, kevésbé elvontak.”

Íme az EP három száma:

Black Tape Store – Deadly Ripe Ninjas (FULL EP, 2015)

Nemsokára klip is várható!

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>