Új dallal és videóklippel jelentkezett az Alvin és a Mókusok. A Nézlek és nem hallok mást című szám az őszre várható új nagylemez előfutára. Alvinék élőben a nagy nyári fesztiválokon, ősztől pedig az országos lemezbemutató turnén láthatóak.

A Nézlek és nem hallok mást a készülő nagylemezük első dala, a videó képi világát a zenekar frontembere álmodta meg, aki a rendezői feladatokat is magára vállalta:

- A “zenélős” felvételeket egy nyíregyházi parkolóházban forgattuk, a klip többi részét pedig fotósorozatokból állítottuk össze Zettisch Tamás kollégámmal. A klip zenei és képi világa egyaránt a mai Magyarország problémáit próbálja tükrözni. A keverést a törökbálinti Supersize stúdióban végeztük, és a minőségi változás hallható is. Az új dal és a videóklip előrevetíti azt az irányt, amerre haladni akarunk. Az őszre várható új nagylemezünkön visszatérünk a gyökerekhez, de még inkább törekszünk az igényességre. Az old school tehát összeolvad a modern hangzássalmondta Alvin, a zenekar frontembere.

Az Alvin és a Mókusok rajongói még a nyáron hallhatnak egy új dalt a készülő albumról és várhatóan újabb videóklippel is készülnek. A zenekar legközelebb május 18-án a Dunaújvárosi Főiskolai Napokon, majd május 26-án a PaFén lép fel, de az összes nagyobb fesztiválon megfordulnak. Az új nagylemez megjelenését pedig ősszel egy újabb közös országjáró turné követi a Depresszióval.

A klip:
Alvin és a Mókusok – Nézlek és nem hallok mást

Még: www.alvinrecords.com

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>