Újra pörög az Ég! Megvadult a világ!

A Vágtázó Életerő (vagyis VHK) tagjai nyolc hónap csönd után újra Budapesten tombolnak! A Dürer Kert szabadterén a csillagok alatt megidézik a mindannyiunkban rejlő őserőt és felszabadítják szunnyadó energiáinkat!

A legendás zenekar ezúttal a magyar pszichodelikus szcéna egyik ősatyját, a Korai Öröm zenekart hívta meg közös fellépésre, így a két csapat közösen tart barbár ünnepet. A szabadtéren tartott rituálé központi eleme a tűz és a magmatikus dobolás lesz.

A szeptember 16-i koncert után a VHK tagjai dedikálják a Silenos kiadónál a tavasszal megjelent összefoglaló kötetet (Dudich Ákos: Pótolhatatlan halhatatlanság!), míg a koncert után folytatódik a csürdöngölés (Capunka Singers, észak-amerikai indián dalok) és vadulás hajnalig.

Jegyár: szept. 15-ig 2500, aznap 3000 forint. Jegyek kedvezményesen kaphatóak a helyszínen, valamint CD Pince, Headbanger, Shark, Wave boltokban. Teljes áron a Ticketexpress és a Ticketportál országos hálózataiban.

VHK a Facebookon:
http://www.facebook.com/vagtazohalottkemek
Esemény a Facebookon
Könyv a Facebookon

VHK weboldalak: http://vhk.saman.org.hu/, http://vhk.mediastorm.hu/
Korai Öröm: http://www.korai.hu/
Dürer Kert: http://durerkert.com/
Capunka Singers: https://sites.google.com/site/capunka/

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>