Immár több, mint 40 éve varázsolja el közönségét a Vágtázó Halottkémek. Február 6-án a Dürer Kertben robbannak majd színpadra a Perihelion és a Balkan Progressive társaságában.

Az est fényét nem csak e két vendégzenekar emeli majd, hanem az Ébrenálmodók Rituális Színháza is, amely a VHK 40. születésnapi koncertjén volt először látható, felelevenítve a régi Rituális Színházak páratlan hangulatát. Mostani fenomenális előadásuk A vadak terelése címet kapta és jobb, ha mindenki felkészül rá, hogy a közönséget is táncba hívják majd. Busójárás, ősi megtisztító szertartások, testet-lelket felpezsdítő tombolás – végül is farsang van!

És hogy teljes legyen az extázis, az elnyűhetetlen klasszikusok mellett a VHK elementáris erejű szerzeményekkel is megörvendezteti majd rajongóit készülő új albumáról. Ezek közül íme az egyiknek, a Hazánk című dalnak a tegnapi próbája:

VHK – Hazánk

“A túlvilág és a földi világ összefügg egymással, szerves egységet képez, ami a mindenség. A VHK-val szeretnénk kitárni az életben rejlő sorsszerűséget, ezt a felfedezetlen, lappangó titkot, a világegyetemben rejlő varázserőt” – Grandpierre Atilla.

Az este tervezett menetrendje:

kapunyitás: 19:30
Balkan Progressive: 20:30
Perihelion: 21:30
VHK: 22:30

Jegyek:
kedvezményes jegyár limitált darabszámban: 2.900 Ft
normál jegyár: 3.500 Ft

Elővételi helyek:
TIXA, CD Pince, Wave, Dürer Kert

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>