Augusztus 15-én a Barba Negra Trackben koncertezik a hazai élőzenei porond egyik legsikeresebb zenekara, a Kowalsky meg a Vega. Kowáék  ezzel a nagykoncerttel koronázzák meg a nyarat.

A Kowalsky meg a Vega immár két éve ismét legismertebb felállásában – Jimmy (Szórád Csaba – basszusgitár) és Soci (Vajda Péter – dobok), valamint Vajda Tamás és Vidák Róbert gitárosok – dolgozik és járja az országot, óriási sikerrel. Ahogyan új nagylemezük, a Még nem Éden is óriási siker – már platinalemez!

Az új nagylemezről több dalt, az Amilyen hülye vagy én úgy szeretlek című számot, az Ami fontos című dalt és a Hulla-józant – s persze a hozzájuk tartozó klipeket – már az album megjelenése előtt megismerte a közönség. A Még nem Éden tizenkét új Vega-dalt tartalmaz, s a zenekar szerint – bár, ahogy mondják, ilyet minden zenekar mondott már, mégis, ők ezt most igen komolyan gondolják – ez a Kowalsky meg a Vega történetének legjobb munkája. A tavaly bemutatott számok mellett a lemezen vannak dalok, melyeket a közönség már régebbről ismerhet: ilyen a címadó szám, a Mosolydal és a Bölcsődtől a sírodig című szerzemény.

A lemez kizárólag MOL-kutakon (összesen 200 helyen, többek közt szinte minden fontosabb városban, határmentén, autópályákon, fürdővárosokban és a Balatonnál) megvásárolható, rendkívül vásárlóbarát 990 forintos áron – a kiszállítások országszerte már április második hetében megkezdődnek. A kutak listája a zenekar hivatalos felületein megtalálható lesz.

Ezek a dalok, s persze a Kowalsky meg a Vega korábbi nagy slágerei is felhangzanak majd a Rákóczi híd budai hídfőjénél található szabadtéri koncerthelyszínen, ahol a látogatók természetesen a zenekar egyedi, Még nem Éden elnevezésű pálinkasorozatából is kortyolhatnak majd.

Jegyek:
elővételben: 1000 Ft,-
helyszínen: 1500 Ft,-

Online jegyvásárlás:
a Barba Negra Track hálózatában:
http://track.barbanegra.hu/kowa_20140815

Ticketportal hálózatában:
http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=41234

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>