Na, csak igaz volt a pletyka, beigazolódott a megérzés, hogy viszatér a Nyers. Újra lesz Te vagy  béna először április 16-án az Akváriumban az Óriással és a Muriellel!

Persze azért a 10 évet nem bírták teljesen egymás nélkül, mert 2009-ben és 2010-ben összeálltak egy-egy koncert erejéig, de akkor még nem volt szó semmi távlati tervről.

Nyers – Béna (old school)

Mert most nemcsak a fellépés erejéig működnek újra együtt: a 2015. április 16-i buliig jó néhány meglepetés várható a zenekartól, többek között feldolgozások formájában – de ez egyelőre még titok! Akik az elmúlt tíz évben búslakodtak a Nyers inaktivitása miatt, most örülhetnek, mert eljött az ő idejük!

Akik nem bírnák ki áprilisig, azok se csüggedjenek: 2015. február 25-én a Robotban egy kötetlen hangulatú közönségtalálkozót tart a csapat, sok zenével, beszélgetéssel, miegymással…

Nyers, Óriás, Muriel
2015. április 16., csütörtök
Akvárium Klub, 1051 Budapest, Erzsébet tér
Jegyárak: 2300 Ft és 2800 Ft

Az Akvárium Klubban tartandó visszatérő koncertre a belépőjegy elővételben 2300 Ft, a helyszínen 2800 forintért lesz kapható.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>